Heading

Kjellervinduene og innsyn

En beboer har bemerket at de nye kjellervinduene ikke skjermer for innsyn. For å hindre innsyn kan man gå til innkjøp av film for innsynsskjerming. Tips: Clas Ohlson har et slikt produkt.
https://www.clasohlson.com/no/Vindusfilm-og-innsynsskjerming/p/34-1432-1

 

Skrot på loftet i B

Dessverre er det plassert en del skrot og eiendeler på loftet for B-inngangen. Her er det plassert en kartong for en flatskjerm-tv, 7 esker med bøker, 5 kofferter og flere stoler. Dette må fjernes; brannvernforskriftene er veldig klare på at det ikke skal plasseres ting i borettslagets fellesarealer. Vi ber eierne om å plassere alt i boden eller kvitte seg med det på annen måte.
Det skal heller ikke plasseres gjenstander i for- eller baktrappene.
Og til slutt minner vi om at det ikke skal hensettes skrot utenfor kontainerne i portrommet. Trappeoppgangene og portrommet er rømningsveier.

 

Vaktmesteren og ferie

Vaktmester Teixeira har ferie i perioden 28. august frem til 22. september.
Vi setter ikke inn vikar i hans fravær. Dette medfører at trappene ikke vil bli vasket i denne perioden og det blir heller ikke utført tilsyn av forhavene og bakgård. Vi satser på at vi alle på eget initiativ gjør en liten innsats hvis det skulle bli for ille rundt oss.

 

Forhavene

Forhavene, spesielt på hjørnet der prosjektvognen sto, må såes med gressfrø. Vi går til innkjøp av jord, gjødsel og gressfrø og vaktmesteren skal opparbeide området med plenfrø når han er tilbake.

 

9. september 2021

Med hilsen fra styret
Helge Steensen